Minecraft i Legue of LEgends i inne

Forum bardzo fajne o grach

#1 2012-03-31 15:46:59

Dager31

Administrator

Punktów :   

Minecraft

Minecraft jes sanbocksową grą  ktora sie nie kończy pamiętamy że są zwierzęta i powtwory. Mam nadzieje ze także lubicię tą grę. Najgrozniejszym potworem moim zdaniem jest szkielet. i Ghost ( duch) . Na początku zelcane jest zbieranie drewna . www.minecraft.net Tu ją siciągacie. Komendy najbardziej znane :
/tp.
/warp.
/op.
Jest też legenda o zmarłym bratem notcha. Co to jest ?:

Herobrine (znany też jako: On, ang. Him) - fikcyjna postać, która wg legendy chodzi po świecie gry w trybie dla pojedynczego gracza i buduje własne budowle. Posiada domyślną skórkę, jednak z całkowicie białymi oczami. Z legendy można wywnioskować, że postać obserwuje gracza, ukrywa się, a próba pościgu za nią kończy się zawsze niepowodzeniem. W legendę został wmieszany również twórca gry. Z krótkiego maila z tej legendy można się domyśleć, że Notch dodał tą postać, jako wcielenie swojego, nieżyjącego już brata. Jednak jest to w całości legenda, której prawdziwość zdementowali twórcy gry. Jako żart, na liście zmian wersji 1.6 oraz 1.7 umieszczono informację, że Herobrine został usunięty z gry. Jednakże, jeden z graczy ma konto o nazwie Herobrine i z właśnie taką skórką, tzn. posiada białe oczy.

Mam własny serw niedługo podam ip i hamaci.
Piszcie coś o minecraftcie i jego wrażenia  tu notatka o herobrine :
Herobrine nie istnieje w Minecraft. Hackerzy jednak w niego wierzą (ale ja hackerem nie jestem). Wpiszesz w wyszukiwarce np. "Minecraft mod Herobrine" to wyskoczą Ci strony z filmami o tym modzie i strony, z których można go ściągnąć. Kilka filmów obejrzałem. Po zainstalowaniu modu nie ma go od razu. Trzeba wybudować (nie wycraftować) posążek Herobrine. Między innymi składa się on z części, którą możemy wycraftować dzięki temu modu (wygląda jak nederrack, ale ma po bokach po jednej twarzy Herobrina). Trzeba podpalić szczyt krzesiwem albo postawić blok ognia za pomocą jakiegoś programu (nie widziałem, żeby próbowano podpalić za pomocą ognistej kuli). Po odczekaniu kilku sekund oczy Herobrina na posążku zmieniają kolor na czerwony, a na ekranie jakby na czacie na SMP na czerwono napis jakiś. I opis gry: Idziesz sobie na polanie, a tu nagle słyszysz wrzask atakowanego Ghasta. Odwracasz się, a tam Herobrine. Chcesz uciekać to odwracasz się i uciekasz, a on znika. Chceż go gonić to uderza ciebie na 10 klocków. Odwracasz na chwilę wzrok on znika. Zawsze się pojawia za nami z krzykiem atakowanego Ghasta raz bliżej nas, raz dalej.

gre   stworzoną przez Markusa Perssona, założyciela Mojang AB, zainspirowanego Infiniminerem. Prace nad grą rozpoczęły się w okolicach 10 maja 2009 roku.

Gra polega na tworzeniu oraz usuwaniu bloków różnego typu na trójwymiarowej mapie. Gracz wciela się w postać, która potrafi niszczyć oraz tworzyć bloki, formować niepowtarzalne struktury nie tylko w grze jednoosobowej, ale również na wielu serwerach multiplayer w dostępnych kilku trybach gry.
Minecraft wydany został 18 listopada 2011 roku i dostępny jest za €19,95 (±80 zł). W grę, po zakupie, możemy grać samemu, jak i ze znajomymi w przeglądarce na oficjalnej stronie lub w kliencie gry, który można pobrać również z oficjalnej strony. Tryb Classic jest dostępny dla graczy za darmo. Kupno gry pozwala na dożywotnie pobieranie aktualizacji gry. 

Są rówierz wersje alpha oraz beta aktualnie jest beta 1.2.4 co jakiś czasz trzeba uptadować i notch poprawia minecrafta

Stopka forum

RSS